Nfl Chance, igranje kontur, več

Ali sta Kliff Kingsbury in vi morda Kyler Murray poiskala še kakšnega rozhodujúci odkaz osupljivega, da bi imeli Seana McVaya in Rams? Murray je mobilni obrambni igralec, kar ni drugače kot Jackson na nekaterih področjih. Popolnoma odprto od dvainštiridesetih stvari, vendar je stran od doma in lahko vse do 48,5 točk. Povečajte vse stvari, preden naslov postane izjemno težak, pa tudi omejitve so velike. Po pravici povedano, zelo zgodnji zapisi kažejo, da se je Wentz lotil vašega vikenda, ko se je soočil s svežimi Dolphini. Vendar ne, to morda ni potrditev, ampak zgolj domneva do danes znotraj dneva.

  • Ker je v kampanji z enim prebojem Parker zbral samo prvi korak, 308 izbral metrov in si lahko deli pol ducata touchdownov.
  • Sčasoma se je količina povečala na 43, kjer so še danes.
  • Če je vaš dobitek dejansko ljubši od vaših Vikingov, so igralci z dobro Minnesota -1,5 1H vstopnico dejansko zmagovalci, ker so lahko zaščitili svež -1,5- prvi polčas.
  • Z drugimi besedami, pozitiven CLV je pravzaprav ocena vaše lastne priložnosti od trenutka, ko ste sami izbrali dan, ko se popolnoma nova območja pred igro zaprejo za spletno igro.
  • « Veliko je več vstopnic za Contains, vendar je to skoraj 2/1 gotovine v korist vaših Packerjev. »

Med najboljšimi popusti pri športnih stavnicah je ROTOBONUS darilo od BetMGM, ki svežim hazarderjem nudi bogato dodano bonusno stavo, ki znaša vse do $1,500. Hkrati pa tisti posamezniki, ki se odločijo za Caesars Sportsbook promocijsko kodo ROTO1000, da pridobijo dostop do ponudbe prve izbire v višini 1.000 $. Tukaj je luknja NFL mesec 15 priložnost za leto 2023 NFL.

Miami Whales v Los Angeles Chargers Opportunity In vi lahko Lines – rozhodujúci odkaz

Sveži Cardinals je 10-stopenjski 3 ATS, saj je ulični podcenjevalec v zadnjih nekaj 12 mesecih. On je lahko 12-5 ATS oddaljen od doma, vi pa 13-7 ATS, ker je slabši zaradi trajanja. Nekaj ​​nasvetov o tem, kaj morate vedeti glede priložnosti za igre na srečo, da si lastite prvi dan v novi NFL.

Delne stave na plačilo

Prav tako se lahko vrne tudi JK Dobbins, ki si je opomogel po ACL, vi pa boste po poškodbi MCL, ki ste jo utrpeli pred enim letom. Drugačna točka v času se začne znotraj svežega Orleansa namesto dolgoletnega svetovalca Seana Paytona. Najnovejši svetniki iz New Orleansa so imeli 5-2, ki ga imajo na čelu pred letom dni pred Burnsom ob koncu sezone. Preostanek je šel cuatro-six in morda ste spregledali novo končnico, da bi si jo prvič v štirih sezonah lastili. Chris Olave je Winstonovo sijoče najnovejše orožje WR, medtem ko ste vi Michael Thomas, ki se lahko končno vrne, ko dolgotrajno izgoreva. Najnovejše kvote za 1. dan lige NFL imajo svetniki iz New Orleansa, ker so visoki favoriti (-5,5) pred nasprotniki iz južnega območja NFC.

NFL Opportunity, Outlines, Section Develops: Upgraded Week first step Informacije o igranju Za lastništvo spletne igre Picking All

rozhodujúci odkaz

Celoten mesec je odskočil od petinštirideset.5, tako da lahko 46, nato navzdol do 45. Bilo je med 45.5, ker je v četrtek zgodaj zjutraj, ko je bilo 60 % vstopnic za Spodaj/63 % gotovina za več. Poln je bil med petinštirideset.5 od četrtka, takoj po tem, ko ste tam tudi začeli, in morda boste preživeli nekaj časa med 46. Buffalo ima še vedno poskus ustvarjanja prvega koraka meseca, začenši v torkovem večeru proti Aaronu Rodgersu plus Nyc Jets.

Igranje 101

Pregledali smo številne največje športne stavnice lige NFL v državi, poleg njihovih zasebnih promocij, ki so na voljo za najnovejše in vaše uveljavljene uporabnike. Ne pozabite, da so športne stavnice Severne Karoline 11. marca 2024 izdale zakonite spletne stave Activities Betting. Potem ko je Baker Mayfield zamenjal Toma Bradyja na mestu branilca, je veliko ljudi sestavilo Tampa Bay. Vendar, kot vemo, vam je novi Bucs pomagal pridobiti popolnoma nov NFC South in poskrbeli boste za dobro spletno igro končnice. Mayfield je dobil službo za oživljanje zgodovinskih sezon in lahko si lahko Tampa Bay je dejansko pripravljena, da vam pomaga ponovno sodelovati za dobro uvrstitev v končnico.

Novi England Patriots iz Cincinnati Bengals Odds And you will Selections, Dan 1. korak

« Ustvarjanje linije je pravzaprav kot sestavljanka. Ena druga skupina se morda zabava z igralci vsebine, poleg tega pa izhajajo iz popolnoma drugačne učinkovitosti, » je dejal Michaelson.Zaostajajo in imajo stvari v koraku 3, sveži Pats so se soočili s 3. in 15. iz lastnega razpona s 4 travnatimi površinami z manj kot nekajkrat preostankom. QB Mac Jones je dejansko odpuščen na koncu, zaradi česar ima sveža Anglija izgubo, vi pa lahko Patriots beheath bettors zmedeni. Popolnoma izpostavljen pri 42,5 in nenehno proizvaja pot navzdol, da bi do 40 zaradi četrtka.